Butik

Øhavsmuseet Faaborg har udsalg af mange forskellige spændende varer i Arresten, Den gamle Gaard, Kaleko Mølle og Øhavsmuseet Faaborg – Stationen. Her finder du både museets egne udgivelser og andre relevante bøger, ligesom du kan købe fx legetøj, postkort, gaveartikler m.v.  I vores butikker har vi også en række specialvarer. I Arresten kan du således købe forskellige produkter fremstillet af fanger i nutidens danske fængsler, og i Den gamle Gaard har du mulighed for at købe reproduktioner af det smukke Seidelin-keramik, der er udstillet i 2016. Se de forskellige steders åbningstider her. I alle vore butikker kan du naturligvis betale med kontanter. I Arresten er det desuden muligt at betale med dankort.

 

I efteråret 2016 åbner Øhavsmuseet Faaborgs webshop på denne side. I webshoppen kommer du til at kunne købe bøger, museumsvarer og billetter til vores mange ture og arrangementer.

Indtil er du velkommen til at kontakte os på 63 61 20 00/ohavsmuseet@ohavsmuseet.dk, såfremt du ønsker at købe bøger fra vores forlag.