Oplev fortiden i flok

Skal I på firmatur eller fejre tante Odas runde fødselsdag, så har Øhavsmuseet Faaborg masser af ture, der giver jer gode oplevelser sammen. Vi skræddersy altid gerne arrangementer til private grupper, organisationer og erhvervsgrupper.

Se udvalgte oplevelser nedenfor.  

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke, så skriv endelig til booking@ohavsmuseet.dk.

Snorkeltur til fortiden

Ude i Det sydfynske Øhav gemmer sig resterne af stenalderens landskab, og nu kan grupper komme med Øhavsmuseets arkæologer ud at opleve den magiske verden under vandet. Om I kommer som erhvervsklub, er på firmatur eller som familie ønsker en helt unik oplevelse sammen, så er muligheden her. I kommer ud og oplever et af de mange steder langs kysten i Det sydfynske Øhav, hvor sporene efter stenalderens mennesker ligger strøet ud over havbunden, og hvor I samtidig kan se den fantastiske natur.

Vi garanterer, at hele gruppen får grundig introduktion til snorkling, teknikker og det nødvendige udstyr.

Prisen er 295 kr. pr. person ved min. 10 deltagere. (Er I mindre end 10 personer, kan I forsat booke en gruppetur. Her er prisen 2.950 kr.)

Send en forespørgsel til booking@ohavsmuseet.dk

Rundvisning bag tremmer

Besøg Arresten og bliv klogere på ret og straf. Her kommer du helt tæt på både historie og nutid i et dansk arresthus. Alene det at være bag tremmer er en særlig oplevelse, som sætter tanker i gang hos både store og små. Her kan du blive klogere – også på dine egne holdninger til ret og straf. Hvornår spærrer vi folk inde? Hvordan er forholdene i en dansk arrest? og hvad er retfærdighed? Disse tanker melder sig på turen i fangegården, cellerne og retssalen.

Vi skræddersyr gerne rundvinger efter jeres ønsker til indhold, som med hensyn til, hvor stor jeres gruppe er.

1 time, hverdage kl. 8 – 17. Min. 15 betalende voksne. Inkl. entré: 70 kr.

1 time, hverdagsaftener. Min. 15 betalende voksne. Inkl. entré: 85 kr.

1 time, weekend kl. 8 – 17. Min 15 betalende voksne. Inkl. entré: 85 kr.

Send forespørgsel: booking@ohavsmuseet.dk

Da Faaborg handlede med kina

Tag med på en guidet rundtur i bymuseet Den Gamle Gaard, hvor I hører historien om Faaborg som købstad og om de rige købmandsfamilier. Hør om Poul Kinafarer, som startede sit liv som bondesøn i Svanninge og endte med at blive en stor købmand. Og lyt til de fascinerende fortællinger om de mange handelshuse og om Voigt-familien, med datteren Riborg, som var digteren H. C. Andersens første store kærlighed.
Glæd dig også til at smage den lokale kirsebærvin KIJAFA, mens I går gennem museumshaven. En museumshave, der er sin egen lille tidslomme, og hvorfra I har kig over Det sydfynske Øhav og havnen. Herfra er det nemt at forestille sig, hvordan store handelsskibe lagde til og fragtede varer hele vejen fra Kina.

1 time, hverdage kl. 8 – 17. Min. 15 betalende voksne. Inkl. entré: 70 kr.

1 time, hverdagsaftener. Min. 15 betalende voksne. Inkl. entré: 85 kr.

1 time, weekend kl. 8 – 17. Min 15 betalende voksne. Inkl. entré: 85 kr.

Send en forespørgsel til booking@ohavsmuseet.dk