Besøg

Priser og åbningstider

Voksne 55 kr.

Studerende, pensionister og grupper (min. 6 pers.) 45 kr.

Børn (op til 18 år) GRATIS

Køb billetten i Arresten eller køb online

Leje af iPad 20 kr.

Arrestens sæson strækker sig fra vinterferien til og med efterårsferien. For detaljerede åbningstider se her. I vinterperioden, hvor museet er lukket, er det stadig muligt at besøge museet som gruppe.

Omvisninger

I ferier og højsæsoner vil der ofte være offentlige omvisninger i udstillingen. For at se de aktuelle muligheder kan du kigge i vores kalender.

Året rundt kan grupper booke en rundvisning.  En gruppe er på minimum 15 pers. I hverdage koster rundvisningen 70 kr. per pers. (inkl. entré) og i weekender 85 kr. Se mere om vores muligheder for grupper her.

Frokost og parkering

Når I er sluppet ud af Arresten igen, kan vi varmt anbefale Fåborgs mange dejlige spisesteder lige uden for døren i den charmerende bymidte. Efter en kop kaffe eller frokost i byen er I velkomne inden for igen med jeres billet. Der er ganske få parkeringspladser på Torvet, men langs havnen findes der gode parkeringsmuligheder.

Information til handicappede

Udstillingen er indrettet i en fredet bygning med smalle gange og trapper. Som kørestolsbruger er der derfor desværre kun begrænsede muligheder.