Besøg

Priser og åbningstider

Voksne 50 kr.

Studerende, pensionister og grupper (min. 6 pers.) 40 kr.

Børn (op til 18 år) GRATIS

Leje af iPad 20 kr.

Arrestens sæson strækker sig fra Vinterferien til og med efterårsferien. For detaljerede åbningstider se her. I vinterperioden, hvor museet er lukket, er det stadig muligt at besøge museet som gruppe.

Omvisninger

I Ferier og højsæsoner vil der ofte være offentlige omvisninger i udstillingen. For at se de aktuelle muligheder kan du kigge i vores kalender.

Hele året rundt er det muligt, som gruppe, at bestille en omvisning på flere af museets udstillingssteder. Det kan både være en omvisning af en times varighed eller en omvisning med forskellige mulige aktiviteter. En gruppe er på minimum 15 pers. I hverdage koster rundvisningen 65 kr. per pers. (inkl. entré) og i Weekender 80 kr. Rundvisning inklusiv en aktivitet koster henholdsvis 80 og 100 kr. per pers. Se mere om vores muligheder for grupper her.

Frokost og parkering

Når I er sluppet ud af Arresten igen, kan vi varmt anbefale Fåborgs mange dejlige spisesteder lige uden for døren i den charmerende bymidte. Efter en kop kaffe eller frokost i byen er I velkomne inden for igen med jeres billet. Der er ganske få parkeringspladser på Torvet, men langs havnen findes der gode parkeringsmuligheder.

Information til handicappede

Udstillingen er indrettet i en fredet bygning med smalle gange og trapper. Som kørestolsbruger er der derfor desværre kun begrænsede muligheder.