Den gamle Gaard

Holkegade 1, 5600 Faaborg

 

Rejs tilbage i tiden

Oplev et lille stykke af Faaborg som det var for 200 eller 300 år siden. Hvad enten man er barn eller voksen, kryber den særlige stemning fra byens storhedstid ind under huden på en under et besøg på Den gamle Gaard. Her kan du møde 17- og 1800-tallet gennem de smukke gamle rum både inde og ude. Her er skatte bragt hjem fra de store verdenshave men også smukke broderier fra Lyø, lige ude i det Sydfynske Øhav.

Hvis du kommer på museet med børn kan I gå rundt med legen “Fortidens skygger”. Igennem 9 breve møder I Faaborgs købmænd, koner, børn og tjenestefolk mens I løser forskellige opgaver. Legen egner sig for børn på ca. 8-12 år i følge med en voksen og koster 25 kr. I kan også slå jer ned i tepavillonen i haven. Her er spil, bøger og legetøj til fri afbenyttelse – lige til en dejlig sommerpause!

Museet i Den gamle Gaard er stedet, hvor du kan finde ud af mere om Faaborgs historie og føle dig hensat til en anden tid både ude og inde. Indgangen til museet ligger lige for enden af gågaden og i indgangspartiet finder du den smukke nyrenoverede museumsbutik hvor du kan købe et minde eller en gave til en du holder af.