Udstillinger

Kaleko Mølle har åbent og gratis adgang for publikum i højsæsonen om sommeren. Se åbningstider her. Her er der adgang til museumsudstillingerne i bygningerne og mulighed for at købe kaffe, te sodavand og lidt sødt i museets café. Udenfor den almindelige åbningstid, kan man frit besøge området omkring møllen. Møllen ligger som nævnt i et naturskønt og stille område med et rigt fugleliv.

Museet gør dog opmærksom på, at færdsel i området sker på eget ansvar og opfordrer til, at man holder skærpet opsyn med sine børn, da der er flere områder med vand og stejle skråninger. Man er velkommen til at medbringe en madkurv og spise i området. I sommersæsonen er der opstillet borde og bænke.

Hvis man ønsker at besøge møllen udenfor den annoncerede åbningstid, er der mulighed for at bestille en omvisning hos museet.

Adgangsforhold

Hvis man ankommer i bil, kan man holde på en mindre parkeringsplads ved vejen, hvorfra man fortsætter ned mod møllen. Man kan også nemt gå fra Faaborg til Kaleko Mølle. Hvis man går ud af byen forbi svømmehallen og elværket, kan man fortsætte ad en smuk rute langs ”Sundet”. Det sidste stykke går op ad bakke gennem et lille stykke skov. Når man kommer til landevejen, følger man denne til venstre et lille stykke, før man kommer til møllen. Det tager ca. 20 minutter at gå den meget smukke tur.

Møllen ligger i historiske omgivelser i et kuperet terræn og egner sig desværre ikke godt for gæster i kørestol eller meget dårligt gående.