Danske Landskaber

Banegårdspladen 2B, 5600 Faaborg

Landskabet omkring os forandrer sig hele tiden. Hvordan vil du gerne bruge landskabet? Hvem står bag forandringerne i landskabet? Kan jeg selv være med til at forandre landskabet?
I særudstillingen Fortidens og Fremtidens Landskaber kan du følge landskabets udvikling: fra de store omvæltninger i forbindelse med landboreformerne og helt ind i fremtiden. Hvem bestemte over hjulmageren fra Knagelbjergskoven og hvem bestemmer over landskabet i dag og i fremtiden?

Åbningstider:
2. juni – 21. oktober åben alle weekender kl. 11-15
Juli og efterårsferie (13. – 21. oktober) åben alle dage kl. 11-15
Gratis adgang.

Podcast: Drag med ud i de danske landskaber hvor du kan finde fortidens sport og opsnuse tegn på fremtiden. Hør de fire podcasts, der er en del af udstillingen.

Torsdag d.31.maj åbnede vi udstillingen med en velbesøgt åbningskonference, du kan se programmet her: program_konference_udstilling

Udstilling og konference er blevet til i samarbejde mellem Øhavsmuseet Faaborg, Collective Impact og Institut of Geovidenskab og Naturforvaltning.
Både konference og udstilling er støttet af Realdania, Nordea-fonden, Udlodningsmidler til friluftsliv, 15. Juni Fonden og Collective Impact – Det åbne land som dobbelt ressource.