Undervisning

Vi står klar til at tage imod jeres elever!

Det er gratis for skoleklasser at besøge museet. Vi tilbyder en lang række af undervisningsforløb, hvor klassen sammen med en af museets dygtige undervisere, dykker ned i et emne. Forløbene er detaljeret beskrevet i inddelingen indskoling, mellemtrin, udskoling og gymnasium/voksenuddannelse. Her finder du også priserne på de enkelte forløb.

Skoler er mere end velkommen til et lejrskolebesøg hos os. Vi ved af erfaring, at et lejrskoleophold gerne skal være nemt at planlægge, men samtidigt også være fagligt relevant og spændende for eleverne. Vi har derfor i samarbejde med andre aktivitetsudbydere og overnatningssteder i Det Sydfynske Øhav, lavet en hjemmeside http://lejrskoleportalen.dk/ med over 50 forskellige aktivitetstilbud, som alle opfylder Folkeskolens fælles mål, samt involverer både lærere og elever. Du kan selv vælge om du vil sammensætte din egen tur eller købe en færdig pakke. Læs mere på www.lejrskoleportalen.dk.

Lærere er altid velkomne til at ringe eller skrive til undervisningsansvarlig Mette Broch Jacobsen (20 75 29 43, mbj@ohavsmuseet.dk) så vi sammen kan forberede jeres besøg bedst muligt.

Standardpriser:

1 times undervisning: 500 kr.

1½-2 timers undervisning: 700 kr.

Længere forløb: se beskrivelserne

Det er nemmest for os hvis I har mulighed for at betale kontant på dagen. Afbud skal ske senest dagen før.